Składamy serdeczne podziękowania siedleckim firmom: Grupie ARCHE, ZELTECH oraz SED-BUD. Dzięki ich wsparciu będzie mogła odbyć się kolejna edycja Orszaku Trzech Króli w Siedlcach. Serdecznie zapraszamy już 6 stycznia do udziału we wspólnym pochodzie ulicami miasta.
Poniżej przesyłamy nieco więcej informacji o naszych Sponsorach:

GRUPA ARCHE powstała poprzez rozwój firmy deweloperskiej Arche, która od 1991 roku świadczy profesjonalne usługi deweloperskie. Przez ten czas powstało wiele ciekawych projektów i inwestycji. Wśród najlepszych realizacji znajdują się między innymi: Osiedle Albatrosów na Ursynowie, Osiedle Woronicza na Mokotowie, Osiedle Łamana we Włochach, Villa Vogla na Wilanowie, Osiedle Postępu 10 na Mokotowie w Warszawie oraz Osiedle Wybickiego w Ząbkach, wieloetapowe Osiedle Bema w Piasecznie, Osiedle Tobaco Park w Łodzi i wiele innych na terenie Warszawy i okolic. Łącznie wybudowano ponad 10 000 domów i mieszkań.

Do Grupy Arche należy również 18 hoteli. Hotele historyczne: Pałac i Folwark Łochów, Hotel Tobaco w Łodzi, Zamek Biskupi Janów Podlaski, Koszary Góra Kalwaria, Cukrownia Żnin, Dwór Uphagena Gdańsk, Fabryka Samolotów Mielno oraz hotele miejskie: Arche Hotel Puławska Residence, Arche Hotel Krakowska, Arche Hotel Geologiczna, Arche Hotel Poloneza w Warszawie, Arche Hotel w Częstochowie, Arche Hotel we Wrocławiu, Pile, Lublinie i Siedlcach, Arche Residence w Łodzi. W 2021 roku została uruchomiona produkcja jednostek hotelowych na bazie kontenerów morskich, rozstawionych w różnych ciekawych miejscach w ramach hoteli rozproszonych pod marką Arche Siedlisko. Obecnie Arche Siedlisko przyjmuje gości na Podlasiu (Rogacze, Gorodczyno, Augustyna, Gołubowszczyzna), na Śląsku w Piłce, na Roztoczu (Typin i Hopkie) oraz w województwie świętokrzyskim (Ujny i Celiny). Hotele istniejące i powstające też się zmieniają. Pojawiają się własne marki, takie jak Krainy Polskie i Kraina Zdrowia oraz Arche Podróże.
Oprócz tradycyjnej działalności hotelarskiej pełnią wiele innych funkcji. Są to lokalne centra dla społeczności, Centra Kultury – Arche Księgarnia, Arche Muzeum sKraj Kultur, przestrzenie do pracy biurowej, pokoje na długie pobyty, delikatesy z produktami regionalnymi.

Poza działalnością deweloperską i hotelową Grupa Arche zarządza siecią barów Kuchnia za Ścianą w Warszawie oraz Parkiem Handlowym w Siedlcach.
W ramach Grupy Arche funkcjonują dwie organizacje pożytku publicznego Stowarzyszenie Wspólnota Arche oraz Fundacja Leny Grochowskiej.

ZELTECH to rodzinna firma z wieloletnim doświadczeniem i stażem na rynku. Przez blisko 30 lat efektywnej oraz solidnej działalności, zjednaliśmy sobie wielu zadowolonych klientów i usatysfakcjonowanych partnerów biznesowych.

Jesteśmy generalnym wykonawcą robót budowlano-montażowych w branży budowlanej, energetycznej, sanitarnej i drogowej. Realizujemy inwestycje pod klucz, czyli od początku do końca, bądź też wybrany ich fragment w zależności od oczekiwań naszych klientów. Naszym celem jest realizacja zadań zgodnie z marzeniami naszych klientów. Większość prac, które realizujemy zlokalizowana jest na terenach województw: mazowieckiego, lubelskiego i podlaskiego.

Zeltech tworzy zgrany zespół inżynierów, specjalistów, którego doświadczenie i profesjonalizm gwarantują najwyższą jakość świadczonych usług. Wysokie kwalifikacje pracowników, wiedza techniczna, doświadczenie pozwalają na dynamiczny rozwój firmy Wybierając Zeltech możesz być pewny, że usługa będzie wykonana profesjonalnie.
Zapraszamy do współpracy.

SED-BUD jest przedsiębiorstwem prywatnym, w 100% z polskim kapitałem, działającym w sektorze budowlanym. Jesteśmy czołowym producentem betonu ,bloczków betonowych oraz płyt drogowych w regionie. Jako producent betonu posiadamy własne kopalnie kruszyw gwarantujące stabilność produkcji i rozwój nowych technologii. Rozwijamy się niezwykle prężnie zapewniając swoim Klientom wysoką jakość produktu, jego walory estetyczne zachowując przy tym relatywnie niską cenę.